söndag 21 november 2010

Vinnaren är...

I fredags var det sista chansen att vara med och tävla om de tomtiga pepparkaksformarna. Tre stycken har blivit nominerade.


De nominerade är…

Jul i Tomteverkstan

Här är det JUL

Moma´s Kitchen

…och vinnaren är…


Jul i Tomteverkstan!!!...Grattis!!!


Emelie´s julminne löd såhär;

Mitt speciella pepparkaksminne är ett av de finaste minnena jag har av mina vänner. Det var så att jag flyttade hemifrån när jag var 16 år för att studera (60 mil hemifrån!). Detta gjorde ju självklart att jag inte var hemma med min familj under hela december och alla vet ju hur mycket jag älskar julen. Jag var på fullaste allvar riktigt ledsen över att inte kunna vara hemma och baka och pyssla, lyssna på julmusik och pynta huset tillsammans med mamma. Men då gjorde mina vänner något så fint för mig!

De "kidnappade" mig direkt efter att skolan en fredagseftermiddag och satte ögonbindel på mig, sedan körde en av mina vänners mamma runt med mig i sin bil för att jag skulle tappa bort mig totalt och till slut kom vi fram till slutdestinationen och jag anade ju ingenting! Jag klev då in i en av mina vänners hus och där stod alla i kockmössor och förkläden och det låg flera lass med pepparkaksdeg på bordet. Det var ljus tända överallt och det luktade himmelskt gott och jag började gråta av lycka för att de hade tagit något till mig som betydde väldigt mycket för mig, julen och glädjen att baka tillsammans och lyssna på julmusik :)

Jag kommer aldrig att glömma det och som pricken över i:t så avslutade vi med ett mjölkrig och smaskade i oss resten av pepparkaksdegen :)


Maila mig din adress så skickar jag pepparkaksformarna till dig.3 kommentarer:

  1. Sv: låter riktigt kul :) stämning. Ska faktiskt gå igenom jullådorna snart, som sagt.. plockas upp gör dom först på söndag, men man måste kolla alla lampor och sånt! Mysigt.

    SvaraRadera
  2. Vilka fantastiska pepparkaksformar! Vart är de ifrån?
    Jag själv har lite svårt att få tag på dem eftersom jag sitter i USA, men förhoppningsvis kanske mamma kan hitta dem åt mig

    SvaraRadera